Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو تحول ذوب آهن اصفهان در تولید و سودآوری را چشمگیر دانست. - اخبار بازار - به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر صباغ مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو تحول ذوب آهن اصفهان در تولید و سودآوری را چشمگیر دانست و گفت: ذوب آهن اصفهان شرایط جدیدی را تجربه می کند و بعد از سال ها زیان دهی از شرایط قبلی خارج شده است که قابل تقدیر است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت صنایع هم با این که سهامدار نیست اما حمایت بنگاهی و همچنین حمایت در سیاستگذاری را از این مجتمع عظیم صنعتی در دستور کار قرار داده و به شیوه های مختلف سعی می شود در تامین سنگ آهن، این شرکت با مشکل مواجه نشود . البته مشکل سنگ آهن وجود دارد و بنابراین کشور باید زیرساخت های لازم برای وارد کردن سنگ آهن را تسهیل کند و با عرضه تلفیقی، قیمت هم کنترل می شود . اگر محدودیت های بین المللی کاهش یابد، می توانیم به زنجیره ارزش جهانی سنگ آهن وصل شویم تا بتوانیم مواد مورد نیاز ذوب آهن و سایر صنایع را تامین کنیم.

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو گفت: وضعیت ذوب آهن به لحاظ صورت های مالی و تولید بهبود یافته است و طرح های پایین دستی خوب و با ارزش افزوده بالا را پیگیری می کند که به زودی باعث اتفاقات بهتری در این شرکت خواهد شد و مزیت ویژه ای برای آن ایجاد می کند .

وی افزود: تولید ریل کار بسیار بزرگی بود که ذوب آهن اصفهان انجام داد. نیاز کشور به توسعه حمل و نقل ریلی در آینده بسیار زیاد است و سرمایه گذاری در این زمینه و تلفیق با فناوری باعث می شود این شرکت بتواند نیاز کشور به ریل را همچنان تامین کند.

صباغ  از تحول جدید در صنعت فولاد کشور خبر داد و گفت: در آینده نزدیک شاهد از بین رفتن رقابت ناعادلانه کنونی بین کوره بلندی ها و شیوه تولید قوس الکتریکی خواهیم بود.

وی افزود: بخش عمده ای از صنعت فولاد از مزیت تامین گاز با قیمت ارزان برخوردار بوده و لذا توسعه خود را بر این اساس انجام داد اما رشد آن متناسب با رشد زیرساخت های کشور نبود . هم اکنون کشور دیگر قادر به تامین گاز ارزان برای فولادسازان نیست و راه کار دولت در این زمینه همان راهکاری است که برای صنعت برق در حال نهایی شدن است .

صباغ با اشاره به این که صنعت برق برای پشتیبانی از صنعت فولاد باید اقتصادی شود، اظهار داشت: در واقع باید سرمایه گذار بخش خصوصی در این بخش ورود کند و لذا قیمت برق به گونه ای باید اصلاح شود که از آن حاشیه دستوری خارج شده و با روشی مثل بورس عرضه شود و صنایع از آن طریق برق مورد نیاز خود را تهیه کنند . برای گاز هم این اتفاق می افتد و صنایع باید گاز خود را از همین طریق تهیه کنند که فضای رقابتی و شفاف است .

وی، کسری عرضه گاز و برق برای صنایع از سوی دولت را یادآور شد و گفت : دولت برای حل این مشکل باید صنایع بالادستی مثل گاز و برق را افتصادی کند تا قادر به تامین انرژی مورد نیاز صنایع پایین دستی باشند . صنعت گاز ما برای اینکه قادر به تامین گاز مورد نیاز صنایع فولادی ، پتروشیمی ها و ... در بلند مدت باشند نیاز به 80 میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد و لذا باید قیمت گاز به گونه ای تعیین شود که برای سرمایه گذار جذاب باشد . قیمت گاز در آینده با الان بسیار متفاوت است و شاید شکاف قیمتی آن با زغال سنگ کاهش می یابد و کوره بلندی ها در واقع خواهند توانست مثل سایر کشورهای دنیا رقابت عادلانه تری با سایر فولادسازان داشته باشند.

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو افزود: اگر این اقدامات صورت نگیرد ، با بحران مواجه خواهیم شد و شاید فولادسازها حدود 8 یا 9 ماه با کمبود برق و گاز مواجه بشوند . دولت که قادر به تامین این 80 میلیارد دلار نیست و مشخصاً صنایع فولادی که توانایی لازم را دارند باید این سرمایه گذاری های را تکمیل کنند تا تامین انرژی آنها در بلند مدت تضمین شود. 

وی گفت: در آینده شاهد خواهیم بود که رقابتی که اکنون در صنایع فولادی برای سنگ آهن وجود دارد در حمل و نقل ، زیرساخت و انرژی هم ایجاد می شود.

صباغ، مشکل تامین سنگ آهن برای فولادسازان را مهم دانست و گفت : برای حل بحران سنگ آهن باید به سمت واردات برویم که می توان از مدل تلفیقی استفاده کرد و دولت با شرکت های بزرگ مذاکره خواهد کرد تا واردات سنگ آهن انجام دهند و با سنگ آهن داخلی به صورت تلفیقی تعیین قیمت می شود بدین ترتیب هم بازار تامین می شود و هم قیمت ها کنترل می شود.

وی لزوم توسه صادرات را نیز یادآور شد و گفت: دولت صادرات را به شرط وجود ذخایر مطمئن داخلی و موجودی انبارهای داخلی تسهیل می کند بدین ترتیب در بازار داخلی اطمینان لازم را خواهیم داشت.

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو گفت: اگر طرح مسکن ملی اجرایی شود شاید وارد کننده فولاد هم خواهیم شد چون با تقاضای بسیار زیادی مواجه خواهیم شد . هم اکنون طرح مسکن ملی با استقبال مردم مواجه شده است و صنایع بالادستی هم استقبال می کنند چون استفاده از محصولات در داخل کشور اشتغال زاست و مزایای بسیاری برای کشور دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان قادر به تامین مورد نیاز سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تأکید بر اینکه حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود، گفت: قدردان وزیر نفت برای جهاد و تحول انقلابی در کوتاه‌کردن فرآیند مجوزها در وزارت نفت هستیم.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد مهدوی‌ابهری امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید بیان کرد: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

مهدوی‌ابهری با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

مهدوی‌ابهری با تأکید بر اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

وی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

مهدوی‌ابهری در پایان، با اشاره به اینکه آغاز این حرکت بزرگ در تاریخ ثبت می‌شود، تأکید کرد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

دیگر خبرها

  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری